مهاجرت به کانادا,مهاجرت به آلمان

مهاجرت به کانادا,مهاجرت به آلمان,, تور ارزان ارمنستان , تور ارزان تایلند , تور ارزان گرجستان

مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان 2017

در این بخش به معرفی آخرین شرایط مهاجرت به آلمان در سال 2017 که از طریق موسسات و آژانسهای معتبر و دارای مجور عضو ویزاکاران ارائه میگردد خواهیم پرداخت.

آلمان هم اکنون یکی از صنعتی‌ترین کشورهای جهان است و به عنوان ثروتمندترین کشور عضو اتحادیه اروپا، موتور اقتصادیِ حوزهٔ پولیِ یورو محسوب می‌شود. شهرهای بزرگ آلمان برلین، هامبورگ، مونیخ و فرانکفورت می‌باشند. جمهوری فدرال آلمان یکی از اعضای سازمان ملل متحد، ناتو، کشورهای گروه هشت و گروه پنج بوده و از بنیانگذاران اتحادیه اروپا است.

طبق قوانین آلمان برای اتباع خارجی که مایل هستند در کشور آلمان شرکت تأسیس نمایند،  امکان صدور مجوز اقامت وجود دارد به شرط آن که اولاً نیاز اقتصادی و یا منطقه ای ویژه وجود داشته باشد، ثانیاً از این فعالیت اقتصادی، انتظار تأثیر مثبت بر اقتصاد این کشور برود و ثالثاً آن که تأمین مالی پروژه از طریق سرمایه شخصی و یا اعتبار فراهم گردد.

قوانین اقامتی در آلمان، اقامت را به دو گروه تقسیم نموده است. گروه اول اقامت غیر دائم یا موقت یا محدود یا گذرا که شامل اقامت برای تحصیل دانشگاهی، آموزش زبان آلمانی و آموزش مدرسه‌ای، اقامت غیر دائم برای آموزش حرفه‌ای و شغلی، اقامت برای کار، اقامت برای نیروهای متخصص دارای تابعیت تحمل برای کار، اقامت برای پژوهش و تحقیق، اقامت برای کار آزاد و اقامت های موقت دیگری که وجود دارند و هیچ کدام از آنها منجر به اقامت دائم نخواهد گردید، به این دلیل از توضیحات آن امتناع کردیم.

دسته دوم اقامت دائم یا همیشگی به افرادی تعلق می گیرد که پنج سال کامل دارای اقامت غیر دائم بوده، هزینه زندگی خود را از راه کار خود تامین ‌نموده و زبان آلمانی را تا اندازه ای بداند، کسی که تقاضای دریافت تابعیت کشور آلمان را دارد، باید این کشور را به عنوان یک کشور دموکرات آزاد بپذیرد و به اصول و مبانی آن اعتقاد داشته باشد و حق ندارد فعالیتی انجام دهد که در نهایت بر ضد نهادهای قانونی یا منافع کشور آلمان تمام شود. سوابق شخص در موارد فوق از نهاد حراست از قانون اساسی استعلام می‌شوند. هر فرد برای دریافت تابعیت ‌آلمان باید تابعیت قبلی خود را واگذار نماید.

انواع روش های مهاجرت به آلمان 2017

اقامت آلمان از طریق ازدواج

ازدواج با اتباع یک کشور ، همواره یکی از روش های اخذ اقامت و تابعیت آن کشور و از شرایط مهاجرت به آلمان است. طبق قوانین ازدواج در آلمان ، شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج این است که اگر شما به عنوان یک خارجی با شخصی که تابعیت کشور آلمان را دارد و به عبارت دیگر یک آلمانی است ازدواج نمایید ، میتوانید به اقامت کشور آلمان و پس از آن به تابعیت این کشور دست پیدا کنید.

قدم اول شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج این است که شخص تبعه کشور آلمان باید اثبات نماید دارای درآمد کافی برای تامین زندگی خود و همسرش می باشد و برای تامین هزینه های زندگی خود نیازی به کمک های دولتی ندارد. از طرف دیگر طبق قانون ازدواج در آلمان ، شخص متقاضی ازدواج با تبعه آلمان باید زبان آلمانی را حداقل تا سطح A1 فراگرفته باشد. پس از ازدواج ، متقاضی دریافت ویزا باید به سفارت آلمان در کشور خود مراجعه نموده و مدارک ثبت ازدواج و تقاضای خود را برای دریافت ویزای ازدواج ارائه نماید. پس از بررسی مدارک ، درصورتی که صحت مدارک مورد تایید قرار گرفته باشد  و مدارک شغلی و درآمدی شخص آلمانی نیز کفایت نماید ، ویزای ازدواج صادر خواهد گردید.

در بعضی کشورها نظیر ایران آثار حقوقی جهت اخذ تابعیت در ازدواج با شوهر یا زن آن کشور متفاوت است. لیکن در مورد کشور آلمان ازدواج با مرد یا زن آن قطعا منتهی به اخذ تابعیت خواهد گردید .  البته چنانچه پرونده درست ارائه گردد و دارای شاکله صحیح حقوقی باشد.

در کشور  آلمان ازدواج با شخص آلمانی نیازمند در خواست برای اخذ تابعیت بوده و تا شما در خواست را ارائه نکنید ، تابعیت به شما ارائه نمی گردد.

با صدور ویزای ازدواج آلمان شما میتوانید وارد کشور آلمان شده و در این کشور اقامت داشته باشید. همچنین امکان کار و یا تحصیل رایگان برای شما وجود خواهد داشت . ضمن آنکه با اقامت 3 ساله در خاک آلمان ،میتوانید به اقامت دائم این کشور دست پیدا کنید.

مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

تعداد درخواست‌های پناهندگی در آلمان در سال‌های اخیر به طور بی‌سابقه‌ای افزایش داشته است. اما زندگی یک پناهجو پس از ورود به خاک آلمان چه شکلی دارد و او چه مراحلی را تا زمان قبول یا رد درخواست‌ خود پشت سر می‌گذارد؟

طبق قانون، پناهجویان باید به نسبت جمعیت ۱۶ ایالت آلمان میان آن‌ها تقسیم شوند. چنانچه شمار ساکنان یک ایالت بیشتر باشد، باید به همان نسبت نیز تعداد بیشتری پناهجو بپذیرد. در برخی موارد نیز تقسیم پناهجویان به ظرفیت اقامتگاه‌ها و کشور زادگاه آنان بستگی دارد.

متقاضیان دریافت پناهندگی آلمان، باید ابتدا یا در اداره کنترل مرزی، اداره پلیس یا یک اداره مربوطه دیگر درخواست پناهندگی خود را ثبت کند. شخص متقاضی پناهندگی سپس به یکی از اقامتگاه‌های موقت پناهندگان منتقل می‌شود. در آنجا تصمیم گرفته خواهد شد که وی به کدام ایالت و شهر فرستاده شود.

این پروسه شامل 2 مرحله می باشد :

مرحله اول:

اقامتگاه‌های موقت غالبا ساختمان‌هایی بزرگ و دارای حفاظ هستند که دارای ایستگاه پلیس، پزشک، سالن غذاخوری و سالن‌های خواب باظرفیت بسیار زیاد می‌باشند. هر پناهجو حدود ۶ و نیم متر مربع فضای شخصی در این اقامتگاه‌ها در اختیار خواهد داشت.

در این اقامتگاه‌ها اطلاعات شخصی اولیه در مورد پناهجو جمع‌آوری شده و عکس و اثرانگشت وی نیز در سیستم ثبت می گردد. سپس اثرانگشت به سازمان فدرال جنایی آلمان فرستاده شده تا مشخص گردد آیا پناهجو در کشور اروپایی دیگری نیز تقاضای پناهندگی داده است یا خیر.

مرحله دوم:

ایستگاه دوم برای کسانی که درخواست پناهندگی‌‌شان پذیرفته و پرونده‌ای برایشان باز شده است، بستگی به یک سیستم کامپیوتری دارد که تعیین می‌کند پناهجو به کدام ایالت آلمان فرستاده شود. متقاضی پناهندگی سپس در شهری که سیستم آن را تعیین کرده، در یک اقامتگاه گروهی اسکان داده می‌شود. بسیاری از متقاضیان خواستار اسکان در شهر یا ایالتی هستند که در آن خویشاوند یا دوستی دارند.در این موارد تنها به درخواست متقاضیان زیر سن قانونی یا کسانی که همسرشان در آن ایالت سکونت دارد، پاسخ مثبت داده خواهد شد.

از ابتدای سال جاری میلادی پناهجویان اجازه سفر در سراسر آلمان را دریافت کرده‌اند. تا پیش از آن این افراد تنها می‌توانستند در محدوده محل استقرار خودشان تردد داشته باشند.

ویزای کار آلمان

کشورهایی که عضو اتحادیه اروپا هستند، تقریبا قوانین کار مشترکی را دارا می باشند، به این ترتیب که شما برای کار در اروپا نیازمند داشتن یک پیشنهاد شغلی هستید، در همین راستا بایستی آگهی جذب نیروی کار به مدت سه ماه در کشور آلمان درج گردد و اگر شخصی متقاضی شغل مطرح شده در آگهی نبود ، مجددا این آگهی به مدت سه ماه دیگر در اتحادیه اروپا تکرار خواهد گردید.

حال اگر شخصی در کشور آلمان و اتحادیه اروپا متقاضی شغل مورد نظر نباشد نوبت به افراد خارجی میرسد که در واقع تقریبا غیر ممکن به نظر می رسد .

راه دیگری که شما را سریعتر به اخذ ویزای کار در المان نزدیک میکند، روشی است که فرصت شش ماهه ای را به شما اعطا میکند که جهت جستجوی کار در آلمان وارد این کشور خواهید شد. در سال های اخیر بسیاری از کشورهای اروپایی گریبانگیر رکود اقتصادی میباشند.

در این حین کشور آلمان متفاوت  بوده و با کمبود نیروی متخصص جوان مواجه است. این کشور نیازمند نیروهای متخصص در رشته هایی چون برق، کامپیوتر، الکترونیک، صنایع، مکانیک، الکتروتکنیک، شیمی، فیزیک، آی تی، گروه پزشکان، دارو سازان و پرستاران و… میباشد.

مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری یکی از روش های مهاجرت به بعضی کشور ها نظیر آلمان محسوب می شود. راه های سرمایه گذاری در هر کشوری متفاوت است و معمولاً افراد جهت استفاده از مزایای اقامت و یا شروع یک تجارت و یا گسترش تجارت استفاده می نمایند.

کشور آلمان از شرایط زندگی مطلوبی برخوردار است و طبق اعلام رسمی اداره فدرال امور مهاجرت و پناهندگی در آلمان شمار ایرانی های مهاجر نسبت به سال 2011 در سال 2012 افزایش 20 درصدی داشته است و از حدود 5777 نفر به 6827 نفر رسیده است.

فعالیت حرفه‌ای فردی (نظیر رستوران یا مغازه فرش فروشی)

تاسیس شرکت مدنی (2 نفر یا بیشتر)

تاسیس شرکتهای شخصی (تضامنی)

تاسیس شرکت با مسئولیت محدود

تاسیس شرکت سهامی

تاسیس شعبه

دفتر نمایندگی

شعبه مستقل

شعبه وابسته (مانند دفتر کارخانه، انبار پخش کالا و یا کارگاه)

از روش های فوق به جز مورد اول یعنی فعالیت فردی نیاز به ثبت شرکت و ارائه مدارک است.

ویزای تحصیلی آلمان( تحصیل در آلمان )

برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان، ویزاهای متفاوتی وجود دارد.و به طبع آن مدارک متفاوتی نیز برای گرفتن ویزای تحصیلی آلمان مورد نیاز خواهد بود. نوع ویزای تحصیلی بستگی به وضعیت اپلیکیشن شما در دانشگاه مورد نظر در آلمان دارد. در صورت دریافت تاییدیه ثبت نام و پذیرش تحصیلی از دانشگاه مورد نظر می توانید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام نمایید. اگر پذیرش و ثبت نام شما تایید نشده است و اگر قصد بازدید از دانشگاههای آلمان را دارید و یا باید به منظور پذیرش در دانشگاه های آلمان آزمون دهید ، در این صورت نیاز به انواع دیگری از ویزا خواهید داشت.

برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان، ویزاهای متفاوتی وجود دارد.و به طبع آن مدارک متفاوتی نیز برای گرفتن ویزای تحصیلی آلمان مورد نیاز خواهد بود. نوع ویزای تحصیلی بستگی به وضعیت اپلیکیشن شما در دانشگاه مورد نظر در آلمان دارد. در صورت دریافت تاییدیه ثبت نام و پذیرش تحصیلی از دانشگاه مورد نظر می توانید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام نمایید. اگر پذیرش و ثبت نام شما تایید نشده است و اگر قصد بازدید از دانشگاههای آلمان را دارید و یا باید به منظور پذیرش در دانشگاه های آلمان آزمون دهید ، در این صورت نیاز به انواع دیگری از ویزا خواهید داشت.

برای اقامت کمتر از 90 روز در آلمان نیز شهروندان برخی از کشورها مانند  ونزوئلا ، اروگوئه ، پاراگوئه، مکزیک، مالزی، برزیل، آرژانتین ، سنگاپورو... می توانند بدون ویزا به این کشور وارد شوند .

ویزای توریستی آلمان

اخذ ویزای توریستی کشور آلمان، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

برای تقاضای ویزای آلمان (ویزای کشورهای شنگن)، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. دریافت فرم تقاضای ویزا، از طریق وب سایت سفارت جمهوری فدرال آلمان در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ی حضوری به سفارت امکان‌پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد. فرم اینترنتی درخواست ویزا را باید به صورت پرینت‌شده به همراه مدارک دیگر، روز انجام مصاحبه ارائه دهید.

گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی کشور آلمان برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور آلمان اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور آلمان اقدام می نمایند. بطور مثال در صورت احراز شرایط فوق الذکر مثل نامه حساب بانکی ،اسناد ملکی و دیگر مدارک مورد نیاز، اگر در یک خانواده ۴ نفره پدر یا مادر خانواده به صورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی آلمان نمایند، شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور آلمان خواهند داشت ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای توریستی آلمان به صورت همزمان اقدام نمایند، همه افراد از شانس کمتری در اخذ ویزای توریستی کشور آلمان برخوردار خواهند بود.

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. این فرم را می‌توانید از وب سایت سفارت آلمان دانلود یا با مراجعه‌ی حضوری از ساختمان اداری سفارت آلمان در تهران، دریافت کنید.

مهاجرت به آلمان از طریق تخصص

مهاجرت به کشور آلمان از روش بلوکارت یا همان کارت آبی ، یکی از روش های مهاجرت به این کشور است. متقاضی می بایست ضمن اخذ ویزا آلمان ، نسبت به اخذ اقامت آلمان و گرفتن تابعیت این کشور نیز اقدام نماید. ما در این مطلب به بررسی جامع مهاجرت از طریق تخصص می پردازیم.

بر اساس تشخیص اتحادیه اروپا ، در بررسی چشم انداز اقتصادی کشورهای عضو اتحادیه که شامل 27 کشور اروپایی میباشد و نیز پیش بینی کمبود نیروی کار مورد نیاز در کشور، در سال 2007 میلادی اتحادیه اروپا در جهت رفع کمبود نیروی کار متخصص ، و با الهام از طرح گرین کارت دولت کشور آمریکا و با استفاده از نماد پرچم اتحادیه اروپا که با رنگ آبی است ، اقدام به تصویب و ارائه طرح و برنامه ای مشابه به نام آبی کارت نمود که در قالب آن نیروهای کاری و متخصص غیر اروپایی بتوانند به واسطه این برنامه برای مهاجرت به تمامی کشور های عضو اتحادیه بغیر از انگلستان ، ایرلند و دانمارک که از شرکت در این طرح خودداری نمودند ، مهاجرت از طریق تخصص را داشته باشند.

اولین کشور اروپایی که تابحال از این طرح استقبال خوبی نموده است و مقدمات و شرایط این برنامه را فراهم نموده ، بزرگترین قدرت صنعتی اروپا  یعنی کشور آلمان می باشد.

از اول جولای 2012 میلادی ، دولت آلمان شرایط و پیش نیاز های دریافت آبی کارت را بطور رسمی اعلام نموده که بر این اساس با اجرایی شدن این برنامه در آلمان ، از این پس نیروهای متخصص کاری غیر اروپایی میتوانند با دریافت این نوع ویزای کاری ، در مدت زمان خیلی کم به آلمان مهاجرت کاری نمایند و خانواده های خود را نیز به همراه خود به کشور آلمان بیاورند.

مدت اعتبار کارت آبی المان از زمان صدور، بسته به قرارداد کاری شما دارد، اگر این قرارداد 4 ساله باشد که کارت شما اعتباری 4 ساله دارد و نهایتا موفق به دریافت PR یا همان اقامت دائم المان خواهید شد. اگر مدت زمان قرارداد شما کوتاه تر باشد اعتبار کارت شما به همان میزان به علاوه سه ماه بیشتر خواهد بود. در ضمن نگران نباشید چون تمدید مجدد این کارت بسیار ساده میباشد.


[ پنجشنبه, ۱۲ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۰۵ ب.ظ ] [ reza saeed zadeh ]

[ ۰ ]

بخش نظرات اين مطلب
هيچ نظري هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی